hae ʻaoʻao

E ʻike i nā ʻokoʻa koʻikoʻi ma waena o nā mops palahalaha a me nā milo: ʻO wai ka mea kūpono i kāu ʻano hoʻomaʻemaʻe?

Ma ke ʻano he mea hana ʻoihana o nā mea hana hoʻomaʻemaʻe, ke ʻimi mau nei mākou i nā ala e hoʻomaʻemaʻe ʻoi aku ka maikaʻi a me ka maikaʻi. ʻO kekahi o nā hoʻopaʻapaʻa maʻamau i ka honua hoʻomaʻemaʻe ʻo ia ke koho ma waena o amop papa a me ka mop milo. Loaʻa iā lāua nā pono a me nā pōʻino, a he mea nui e hoʻomaopopo i nā ʻokoʻa koʻikoʻi ma waena o nā mea ʻelua i mea e hoʻoholo ai i ka mea maikaʻi loa no kāu ʻano hoʻomaʻemaʻe.

ʻO nā mop palahalaha, e like me ka inoa i hōʻike ʻia, he poʻo palahalaha, ʻehā ʻehā, hana mau ʻia me ka microfiber a i ʻole nā ​​​​mea hoʻoheheʻe ʻē aʻe. Hoʻolālā ʻia lākou e maʻalahi a maʻalahi hoʻi e mālama, e hoʻolilo iā lākou i mea kūpono no ka hoʻomaʻemaʻe wikiwiki a me ka mālama mau. He mea maikaʻi nō hoʻi nā mops flat no ke komo ʻana ma lalo o nā lako a me nā wahi paʻa, e hoʻolilo iā lākou i koho maʻamau no nā hana hoʻomaʻemaʻe i kēlā me kēia lā.

1

Mops palahalaha, e like me ka inoa i hōʻike ʻia, he poʻo mop palahalaha, ʻehā ʻehā, hana mau ʻia me ka microfiber a i ʻole nā ​​mea ʻae ʻē aʻe. Hoʻolālā ʻia lākou e maʻalahi a maʻalahi hoʻi e mālama, e hoʻolilo iā lākou i mea kūpono no ka hoʻomaʻemaʻe wikiwiki a me ka mālama mau. He mea maikaʻi nō hoʻi nā mops flat no ka hiki ʻana i lalo o nā lako a me nā wahi paʻa, e hoʻolilo iā lākou i koho maʻamau no nā hana hoʻomaʻemaʻe i kēlā me kēia lā.

Mop Set Hoʻomaʻemaʻe i nā mea hana hale papahele Mop Bākeke Set

wili mops, ma ka ʻaoʻao ʻē aʻe, e hele mai me kahi bākeke a me ka ʻōnaehana wringing i hiki ke wīwī maʻalahi mai ke poʻo mop. ʻO ka hana wiliwili e kōkua i ka hoʻoneʻe ʻana i ka wai nui, e waiho ana i ke poʻo mop i pulu ma mua o ka pulu, maikaʻi ia no ka hoʻomaʻemaʻe ʻana i nā papahele lāʻau paʻa a me nā mea ʻē aʻe. Ua ʻike ʻia ka spin mops no ko lākou hiki ke uhi wikiwiki i nā wahi nui ma muli o ko lākou poʻo mop ākea a me ka ʻōnaehana wringing maikaʻi.

Ma ke ʻano o ka lōʻihi a me ke kūkulu ʻana, kā mākouwili mop bakeke hana ʻia mai ka 304 stainless steel a me ka PP, e hōʻoiaʻiʻo ana hiki ke kū i ka hoʻohana maʻamau a lōʻihi ka manawa. ʻO ka lima i hoʻonui ʻia e hoʻomaloʻo i ke poʻo mop a emi ʻole ka walaʻau i ka wā e wīwī ʻia ai, ʻoiai ke hoʻololi ʻia ka ʻauʻau telescoping i 61 iniha no ka hōʻoluʻolu no nā mea hoʻohana o nā kiʻekiʻe a pau.

No laila, ʻo wai ka mea kūpono no kāu ʻano hoʻomaʻemaʻe? Inā makemake ʻoe i kahi koho māmā a maʻalahi no ka hoʻomaʻemaʻe ʻana i kēlā me kēia lā, ʻo ka mop palahalaha paha kāu koho maikaʻi loa. Eia naʻe, inā pono ʻoe e hoʻomaʻemaʻe i kahi ʻāpana nui a makemake i kahi ʻōnaehana wringing ʻoi aku ka maikaʻi, ʻoi aku ka maikaʻi o ka mop wili.

ʻO ka mea hope loa, ʻo ka koho ma waena o ka mop flatbed a me ka spin mop e iho i lalo i ka makemake pilikino a me nā pono hoʻomaʻemaʻe kūikawā o kou home a ʻoihana paha. Loaʻa i nā koho ʻelua nā pōmaikaʻi kūʻokoʻa, a i ka wā e hoʻoholo ai, he mea nui e noʻonoʻo i nā mea e like me ka nui o ka wahi e hoʻomaʻemaʻe ʻia, ke ʻano o ka papahele, a me kou mau pono kino.

Ma kā mākou hui, hoʻomaopopo mākou i ke koʻikoʻi o ka loaʻa ʻana o ka mea hana pono no ka hana, ʻo ia ke kumu e hāʻawi ai mākou i kahi ʻano o nā huahana hoʻomaʻemaʻe kiʻekiʻe e kūpono i kēlā me kēia ʻano hoʻomaʻemaʻe. Inā makemake ʻoe i ka maʻalahi o ka mop palahalaha a i ʻole ka maikaʻi o ka mop spin, loaʻa iā mākou ka hopena kūpono no ʻoe. Hauʻoli hoʻomaʻemaʻe!


Ka manawa hoʻouna: Iulai-30-2024