hae ʻaoʻao

Ke ʻimi nei i nā ʻokoʻa koʻikoʻi ma waena o nā Mops Flat a me Spin Mops: ʻO wai ka mea kūpono i kāu ʻano hoʻomaʻemaʻe?

Hoʻolauna:

He hana koʻikoʻi ka hoʻomaʻemaʻe ʻana i ko mākou mau hale, akā me nā mea hana pono i ka lima, lilo ia i mea maʻalahi a hauʻoli hoʻi. ʻElua mau koho kaulana i ka honua o nā mops ʻo nā mops palahalaha a me nā mops milo. Ua loaʻa i kēia mau mea hana hoʻomaʻemaʻe maʻemaʻe ke kaulana ma muli o ko lākou pono a me ka maikaʻi i ka mālama ʻana i kā mākou papahele maʻemaʻe. Ma kēia pou moʻomanaʻo, e ʻimi mākou i nā ʻokoʻa koʻikoʻi ma waena o nā mops flat a me nā mops spin, e kōkua ana iā ʻoe e mālama i ka manawa a me ka ikaika i ka wā e hoʻoholo ai i ka mea i kūpono i kāu mau pono hoʻomaʻemaʻe.

1. Hoʻolālā a kūkulu ʻia:

ʻO nā mops palahalaha, e like me ka inoa e hōʻike nei, hele mai me kahi poʻo palahalaha, ʻāpana ʻehā i loaʻa i ka microfiber a i ʻole ka sponge pad. He māmā lākou a hoʻopili pinepine ʻia i kahi paʻa hiki ke hoʻonui ʻia, e hoʻomaʻamaʻa iā lākou no ke komo ʻana i lalo o nā lako a i ʻole ke komo ʻana i nā wahi paʻa. Ma ka ʻaoʻao ʻē aʻe, ʻike ʻia nā mop wili i nā poʻo mop poepoe me nā kaula microfiber a i ʻole nā ​​kaula, i hoʻopili pinepine ʻia i kahi mīkini wili e hiki ai ke wili ʻole i ke poʻo mop.

2. Hoʻomaʻemaʻe hana:

I ka hoʻomaʻemaʻe ʻana i ka hana, loaʻa i nā mops palahalaha a me nā mops milo ko lākou mau pono. ʻOi aku ka maikaʻi o nā mops flat i ka wehe ʻana i ka lepo, ka lauoho, a me nā ʻōpala, mahalo i kā lākou mau pads nui. He kūpono loa ia no nā hana hoʻomaʻemaʻe i kēlā me kēia lā ma nā ʻano papahele like ʻole, me ka lāʻau paʻa, tile, a me ka laminate. ʻO ka mea ʻē aʻe, ua hoʻolālā ʻia ka spin mops no ka hoʻoponopono ʻana i ka lepo kaumaha a me nā kahe, mahalo i kā lākou kaula a i ʻole nā ​​kaula microfiber e hiki ke hoʻopaʻa a hāpai i nā ʻāpana lepo mai ka ʻili. ʻO ka mīkini wili pū kekahi e hōʻoiaʻiʻo i kahi poʻo mop maloʻo, pale i nā kaha a me ka pōʻino wai ma ka papahele.

3. Maʻalahi o ka hoʻohana a me ka maʻalahi:

ʻIke ʻia nā mops pālahalaha no ko lākou maʻalahi a me ka maʻalahi o ka hoʻohana. Hele pinepine lākou me nā pads hiki ke hoʻohana hou ʻia e hiki ke wehe a holoi ʻia, e hōʻemi ana i ka pono o ka hoʻololi pinepine ʻana. ʻOi aku ka mālie o nā mops flat i ka wā o ka hoʻohana ʻana i ka hoʻohālikelike ʻana i nā mops wili, i mea kūpono no ka poʻe makemake i kahi ʻike hoʻomaʻemaʻe mālie. ʻO Spin mops, ma ka ʻaoʻao ʻē aʻe, hāʻawi i ka ʻoluʻolu o kahi mīkini wringing i kūkulu ʻia. Ma ka hoʻokomo wale ʻana i ke poʻo mop i loko o ka bākeke wili, hiki iā ʻoe ke wīwī i ka wai nui, e lilo ia i koho wikiwiki a emi ʻole. Eia naʻe, ʻo ka nui a me ke kaumaha o nā bākeke wili mop hiki ke lilo i mea pōʻino no ka poʻe me ka liʻiliʻi o ka waiho ʻana.

4. Ke kumu kūʻai a me ke ola lōʻihi:

I ka wā e pili ana i ke kumu kūʻai, ʻoi aku ka maikaʻi o nā mops flat i ka hoʻohālikelike ʻia me nā mops wili. ʻOi aku ke kumukūʻai o nā mops wili, me kā lākou mīkini wili. Eia naʻe, pono e noʻonoʻo i nā kumukūʻai no ka wā lōʻihi, e like me ke poʻo mop pani a i ʻole nā ​​pad. ʻOi aku ka maʻalahi a me ke kumukūʻai o nā mops flat, aʻo nā mops milo paha e koi i nā ʻāpana pani kikoʻī, ʻaʻole hiki ke loaʻa a ʻoi aku ke kumu kūʻai.

Ka hopena:

Hāʻawi nā mops palahalaha a me nā mops i nā hiʻohiʻona kūʻokoʻa a me nā pōmaikaʻi, e pane ana i nā pono hoʻomaʻemaʻe like ʻole. ʻO ka hope loa, ʻo ka koho ma waena o nā mea ʻelua e pili ana i kāu makemake pilikino, nā koi hoʻomaʻemaʻe, a me ke ʻano o ka papahele i kou home. ʻOi aku ka maikaʻi o nā mops flat no nā hana hoʻomaʻemaʻe i kēlā me kēia lā, ʻoiai ʻoi aku ka maikaʻi o nā mops wili no ka hoʻomaʻemaʻe hohonu a me ka mālama ʻana i ka lepo kaumaha a i ʻole nā ​​​​huka. ʻO kēlā me kēia koho āu e koho ai, ʻo kahi home maʻemaʻe a maʻemaʻe he mau swipes wale nō!


Ka manawa hoʻouna: Sep-01-2023